X


 
 

- HTL ELEKTRO AVERØY -


Ledige stillinger

HTL elektro Averøy AS er på utkikk etter de beste og mest innovative hodene, for å videreutvikle foretaket til å bli ledende innen vår bransje i vårt geografiske nedslagsfelt. For å bidra til å bli ledende innen Elektro, Telekommunikasjon og Automasjon, oppfordrer vi dere med sterk faglig kompetanse og som er ute etter nye utfordringer om å sende oss en søknad. 

Søknad sendes på epost til post@htlelektro.no eller ved å legge inn i skjemaet under. Merk at rullgardinen i skjemaet under ikke inneholder alle stillingene vi utlyser. Søker du en stilling som ikke vises, så velg Elektromontør og legg inn i teksten hvilken stilling du søker.

DAGLIG LEDER - HTL ELEKTRO AVERØY AS

Har du gode lederegenskaper, er strukturert, har en stå på vilje utover det ordinære og trives som relasjonsbygger? HTL elektro Averøy AS er et foretak i vekst og utviklingsfasen og vi ser etter en leder som vil være med å bygge selskapet ytterligere utover det fundamentet som er lagt siden oppstarten i 2014. Foretaket har kontor på Averøy, og har hele nordmøre som nedslagsfelt for elektrotjenester. Send oss en mail eller ring oss for mer info om stillingen. helge@htlelektro.no / 712 66602.

ELEKTROMONTØRER & TELEKOMMUNIKASJONSMONTØRER -  AVERØY - KRISTIANSUND

Vi har en kundeportefølge i vekst og vi ønsker å kunne tilby innovative, energieffektive og lønnsomme løsninger og tjenester til våre kunder. Vi ønsker deg med stor interesse for elektrofaget og innovasjon og utvikling innen bransjen med på laget. Stillingen forutsetter relevant fagbrev innen elektro eller telekom. Send oss en mail eller ring oss for mer info om stillingen. helge@htlelektro.no / 712 66602.

BAS ELEKTRO & SERVICE TEKNIKER - KRISTIANSUND - AVERØY - MOLDE - FRÆNA - EIDE OG RESTEN AV REGIONEN.

Har du gode lederegenskaper, spesialkompetanse eller teknisk utdanning, har vi behov for service teknikere i industrien og BAS`er til å lede elektrotekniske entrepriser på anlegg i hele regionen. Alle tekniske stillinger krever minimum relevant fagbrev. Send oss en mail eller ring oss for mer info om stillingen. helge@htlelektro.no / 712 66602.

ELEKTROMONTØRER OG AUTOMATIKER - FRÆNA - MOLDE - EIDE - AUKRA - RAUMA - NESSET - GJEMNES mm.

Vi har en kundeportefølge i vekst og vi ønsker å kunne tilby innovative, energieffektive og lønnsomme løsninger og tjenester til våre kunder. Vi ønsker deg med stor interesse for elektrofaget og innovasjon og utvikling innen bransjen med på laget. Stillingen forutsetter relevant fagbrev innen elektro eller automasjon. Send oss en mail eller ring oss for mer info om stillingen. helge@htlelektro.no / 712 66602.

IT- KONSULENT / SYSTEMUTVIKLER - ELNESVÅGEN

Vi søker deg som har interesse for systemutvikling og fremtidens løsninger. Stillingen består av noen interne funksjoner som ansvar for IT hardware og software, utvikling av interne systemer og vedlikehold av eksisterende løsninger. Stillingen innebefatter også utvikling og medvirkning til utvikling av innovative løsninger, utvikling og prosjektering av AV-løsninger, utvikling av løsninger for kommunikasjon mellom eksisterende produkter vi tilbyr i dag, og mye annet. Stillingen krever relevant utdannelse innen IT. Send oss en mail eller ring oss for mer info om stillingen. helge@htlelektro.no / 712 66602.

PROSJEKTLEDER ELEKTRO - AVERØY - KRISTIANSUND - FRÆNA - MOLDE

Vi søker deg med erfaring fra prosjektledelse innen elektro. Oppgavene i stillingen vil innebære prosjektstyring fra A - Å, med anbudsregning, prosjekledelse, innkjøp osv osv. Send oss en mail eller ring oss for mer info om stillingen. helge@htlelektro.no / 712 66602.

SØRVISLEDER - AVERØY

Stilling har kontorsted på Averøy, og innebærer planlegging av jobber og montører og lærlinger. Send oss en mail eller ring oss for mer info om stillingen. helge@htlelektro.no / 712 66602.

Har du kompetanse innen elektro-, telekom eller automasjon? Kontakt oss for å høre om hva vi kan tilby. Vi har stadig ledige stillinger og behov for montører som kan bidra til å videreutvikle bedriften med faglig kompetanse og god arbeidsmoral. Vi er også på utkikk etter dyktige BAS`er. Ta kontakt eller send inn på skjemaet under.

Her kan du søke på utlyste stillinger. 


SNAKK MED OSS

HELGE HENØENDaglig leder

helge@htlelektro.no
47 83 58 57