X


 
 

- HTL ELEKTRO ELNESVÅGEN -

 

NYHETER

 

Bestill elektriker på nett!

Vi lanserer nå vårt nye booking system. Bestill elektriker på nett til det tidspunktet du ønsker. Du kan også bestille forskjellige pakker, som renovering av sikringsskap og el-kontroll bolig, raskt og enkelt. Trykk her og gå rett inn i appen! Eller gå inn via vår Facebook side:)

Les mer

Stillinger

HTL elektro AS er på utkikk etter de beste og mest innovative hodene, for å videreutvikle foretaket til å bli ledende innen vår bransje i vårt

Les mer

Brunvoll HQ - Molde

HTL elektro AS hadde leveransen på elektro, automasjon og telekommunikasjon ved Brunvolls nye administrasjonsbygg i Molde

Les mer

1 2

HTL ELECTRIC GROUP

Vi består av 2 elektroforetak med stor kompetanse innen elektro, automasjon og telekommunikasjon. I våre foretak har vi i dag 60 motiverte og dyktige medarbeidere innenfor de forskjellige områdene vi leverer våre tjenester. Våre foretak prosjekterer og utfører alle prosjekter fra små serviceoppdrag til store komplekse tekniske entrepriser. Vi leverer også totaltekniske entrepriser med elektro, VVS og Ventilasjon.

 

Vi ønsker å møte fremtiden med innovative løsninger, kompetanse innenfor våre fagfelt og kvalitet på materiell og utført arbeid. Vår seriøsitet i bransjen er din trygghet! 


SNAKK MED OSS

Dag Thønder Tennøy

Faglig ansvarlig Telekommunikasjon - Ekominstallatør
Direkte: 71 26 66 04
Mobil: 47 83 58 58
Epost: dag@htlelektro.no

 


Helge Henøen

Daglig leder
Direkte: 71 26 66 02
Mobil: 47 83 58 57
Epost: helge@htlelektro.no


Raymond Langbach

Faglig ansvarlig elkraft - Installatør
Direkte: 71 26 66 03
Mobil: 99 69 69 57
Epost: raymond@htlelektro.no